Vragen? Neem contact op:

075-7993038 contact@3bird.nl
background-map

Werkwijze

Van een grondige behoeftenanalyse tot een hoogwaardige uitvoering van jouw softwareproject. Samen leveren we oplossingen waar je verder mee komt.

3Bird een verlengstuk op jouw huidige teams

De 3Bird methode maakt het mogelijk om te genieten van de voordelen van IT outsourcing terwijl het voelt alsof je je eigen team in de kamer hebt zitten. Doordat onze developers worden aangestuurd door onze Nederlandse fractional CTO’s merk je er eigenlijk niks van dat je team in het buitenland zit.

Wij doen er alles aan om jou de beleving te geven alsof je je eigen personeel in dienst hebt. Lees hieronder hoe wij te werk gaan.

Zo eenvoudig kan het zijn

Plan een afspraak in

Elkaar een beetje leren kennen. Het verzamelen van essentiële informatie, het verkennen van je wensen en doelstellingen en het leggen van de basis van onze samenwerking.

Plan van aanpak

Het opstellen van een gedetailleerd stappenplan waarin doelstellingen, mijlpalen, tijdlijnen en benodigde middelen worden beschreven.

Controleer het voorstel

Uit onze brede talentpool kiezen we samen met jou het meest geschikte talent voor jouw project.

Wij gaan aan de slag

Klaar voor de start... af! Het project begint en terwijl we de voortgang bewaken, stemmen we ook continue af met jou. Zo behalen we de resultaten die we allemaal voor ogen hebben.

Maak kennis

Plan een afspraak in

Wanneer we niet precies weten wie jij bent en waar je naar op zoek bent, kunnen we ook niet opleveren waar jij blij van wordt. We moeten jou en het project dat je voor ogen hebt dus leren kennen. Pas dan kunnen we de projectscope definiëren en kunnen we realistische verwachtingen scheppen. Op deze manier leggen we ook direct een mooie basis voor onze verdere samenwerking.

Doelen stellen

Plan van aanpak

Wanneer we weten wat ons eindpunt is, moeten we de route bepalen waarlangs we willen gaan. Nadat we kennis hebben gemaakt, trekken wij ons daarom even terug. Daarna presenteren we jullie graag ons plan van aanpak. Dit plan dient als een blauwdruk en helpt ons gestructureerd en georganiseerd te werk te gaan. Het beschrijft onder meer ons einddoel, onze tussenstations en onze tijdlijn. Het beschrijft ook de benodigde capaciteiten en middelen, zodat we deze kunnen inplannen en toewijzen. Gaan jullie akkoord met ons plan? Fantastisch, dan gaan we snel door met de volgende stap!

De juiste mensen op de juiste plek

Selecteren van het team

Wij houden ervan als mensen op de goede plek zitten. We houden namelijk van blije mensen enerzijds en van uitstekende projectresultaten anderzijds. Gelukkig biedt onze brede en internationale talentenpool een breed scala aan mensen en aan expertise. Samen met jou selecteren we de remote ontwikkelaar die het beste past bij de behoeften van jouw project. Zo stellen we een projectteam samen dat de mensen met de juiste vaardigheden en ervaringen bevat en zo zetten we met elkaar de beste resultaten neer.

Klaar voor de start?

Duurzame samenwerking

Zodra we weten waar we naartoe werken en we de juiste mensen aan boord hebben, kunnen we van starten met de uitvoering van jouw project. We fungeren tijdens de uitvoer van je project als een volwaardig projectteam waar in ieder geval de remote ontwikkelaar, de (Nederlandsetalige) CTO en jij deel van uitmaken. De lijnen zijn kort en de projectvoortgang zal continue gemonitord en met jou afgestemd worden. Een goede communicatie zorgt ervoor dat we altijd met de neuzen dezelfde richting op staan. Wel zo prettig als we een meesterwerk willen neerzetten!

background-map