Vragen? Neem contact op:

075-7993038 contact@3bird.nl
background-map

3Bird: passie en talent

Wanneer passie en talent samenkomen, ontstaat er iets uitzonderlijks. En dat is precies wat er bij 3Bird gebeurt. Passie drijft ons en onderscheidt ons in de industrie.

De kracht van passie

Waarom ik met developers uit Nepal werk

Bij 3Bird geloven we sterk in de kracht van passie. ‘Mensen met passie maken het grootste verschil’. Zo luidt ons motto. En ons motto is meer dan een zin die op papier staat. Het vormt de kern van onze bedrijfscultuur en ook de drijvende kracht achter ons succes.

We hebben ons eigen kantoor in Nepal en werken al heel wat jaren samen met onze Nepalese ontwikkelaars. Onze Nepalese collega’s beschikken over de juiste expertise en de juiste dosis passie. We vormen een gepassioneerd en multidisiplinair team en behalen hier veel synergie uit.

We zijn trots op wat we doen en hoe we het doen. Onze passie voor uitstekende software maakt het verschil.

De kracht van passie

Passie als Drijfveer

Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen het ontwikkelen van software. Elke medewerker van 3Bird brengt een unieke passie voor technologie en innovatie met zich mee. Deze passie is wat ons onderscheidt en zie je terug in onze producten van van topkwaliteit.

Uitmuntendheid in Software

We streven naar uitmuntendheid in elk aspect van ons werk, van concept tot code. Onze focus ligt op het creëren van software die niet alleen voldoet aan de behoeften van onze klanten, maar deze ook overtreft.

Samenwerking en Innovatie

Bij 3Bird bevorderen we samenwerking en open communicatie. Hierdoor kunnen we ideeën delen en gezamenlijk innoveren. Dit resulteert in baanbrekende softwareoplossingen.

Voortdurende Groei en Ontwikkeling

We investeren in de voortdurende ontwikkeling van ons team. We richten ons op persoonlijke en professionele groei, zodat we altijd voorop lopen in de snel veranderende wereld van technologie.

Oprichter en CEO van 3Bird

Oscar Bout

Oscar is de oprichter van 3Bird en is al 25 jaar actief in de ICT. Met 15 jaar ervaring in development en de oprichting van meerdere start-ups, heeft Oscar laten zien vernieuwend en technisch zeer sterk te zijn. Oscar is van mening dat passie een katalysator voor vooruitgang is. Door zijn eigen passie voor technologie te integreren in 3Bird en een team van gelijkgestemde talenten samen te stellen, heeft hij een omgeving gecreëerd waarin creativiteit en innovatie de toon voeren.

background-map