Vragen? Neem contact op:

075-7993038 contact@3bird.nl
shape
background-map

Sociale Verzekerings Bank

Integration

Voor de Sociale Verzekering Bank migreerden wij de Persoonsgebonden Budget-webapplicatievan Java JSF naar een Angular/Api platform.

Sociale Verzekerings Bank

Migratie webapplicatie

Behoefte

Jeroen Ehrismann (Sociale Verzekerings Bank) had de taak om de Persoonsgebonden Budget-webapplicatie te migreren van Java JSF naar een Angular/Api platform. Voor deze migratie was een ervaren Senior Angular ontwikkelaar nodig. Omdat Jeroen’s team niet over de juiste kennis beschikte om een applicatie van dit volume succesvol in Angular te bouwen, ging Jeroen op zoek naar een externe ontwikkelaar.

Jeroen koos voor een samenwerking met 3Bird. Oscar sprong met 3Bird in het oog in het portaal ‘Between’ waar verschillende aanbiedingen werden gedaan. Oscar en het team van 3Bird zouden de migratie van de webapplicatie vakkundig uitvoeren. En zo geschiedde.

 

Ervaring

“De resultaten van de samenwerking waren indrukwekkend”. 3Bird bracht hun meest ervaren Angular ontwikkelaar in, die niet alleen met technische expertise maar ook met een dosis humor het team van Sociale Verzekerings Bank naar een hoger niveau tilde. De migratie verliep soepel en bracht de gewenste verbeteringen aan in de Persoonsgebonden Budget-webapplicatie.

De ervaring van Jeroen met 3Bird was zeer positief. Hij ervaarde de samenwerking zeer prettig door de deskundige bijdrage van Oscar en het naadloos integreren van het 3Bird-team in het ontwikkelproces van de Sociale Verzekerings Bank. “De kwaliteit en toegevoegde waarde van Oscar zijn onmiskenbaar: we zouden hem zo weer inhuren”.

background-map