Vragen? Neem contact op:

075-7993038 contact@3bird.nl
shape
background-map

People HR – Access

Design

Integration

App development

We hielpen People HR met de ontwikkeling van een standalone app om te verbinden met hun HR-platform.

People HR - Access

Ontwikkeling standalone app

Behoefte

Sat Sindhar, CTO bij People HR (Access Group) was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een standalone app om te verbinden met hun HR-platform. De app moest het gebruikers gemakkelijk maken elkaar te vinden, terwijl iedereen verspreid zat over het land vanwege de Covid-pandemie. De app had behoefte aan chat, locatiedeling, in- en uitchecken en automatische tijdregistratie.

Het vinden van lokale ontwikkelaars was door Covid problematisch vanwege de beperkingen op reizen en bijeenkomsten. Met een dringende behoefte aan een oplossing, wendde Sat zich tot 3Bird.

Ervaring

3Bird stelde zich snel op als een waardevolle partner. “Hun ervaring met een vergelijkbare event-app bleek van onschatbare waarde bij het voldoen aan onze specifieke eisen”. 3Bird nam het voortouw waardoor Sat eigenlijk alleen het ontwerp en enkele details hoefde te delen. “3Bird was in staat waardevolle inzichten te bieden en te anticiperen op de behoeften van People HR”.

Sat is zeer te spreken over zijn ervaring met 3Bird. De applicatie voldeed aan alle gestelde eisen en werd op tijd en binnen het budget geleverd. Het 3Bird-team, allen zeer ervaren met de Ensemble App, beschouwt Sat inmiddels als een van zijn eigen teams. “Ik ben zeer tevreden met 3Bird: “ik doe nog steeds zaken met hen en ben van plan dit in de nabije toekomst te blijven doen”.

background-map