Vragen? Neem contact op:

075-7993038 contact@3bird.nl
shape
background-map

Flexitude

Development

We leverden bekwame React en Node JS ontwikkelaars aan Flexitude.

Flexitude

Levering React en Node JS ontwikkelaars

Behoefte

Ronald Karten, directeur van Flexitude, stond voor een uitdaging. Zijn klant zocht een specifieke ontwikkeltechniek die binnen zijn huidige team niet voorhanden was. Het ontbrak hem aan React en Node JS ontwikkelaars. Ronald ging op zoek naar geschikte ontwikkelaars binnen het gewenste tariefkader. Een eerdere poging met een bedrijf uit India leidde niet tot het gewenste resultaat. Na het horen van positieve ervaringen via een zakelijk contact koos Ronald daarom voor 3Bird.

3Bird leverde twee zeer bekwame ontwikkelaars, ondersteund door een ervaren Nederlandse ontwikkelaar. De communicatielijnen waren kort en efficiënt, waardoor er geen kostbare tijd verloren ging. De klant van Flexitude was uiterst tevreden met het geleverde werk.

Ervaring

Ronald heeft de samenwerking met 3Bird als zeer positief ervaren. Hij geeft aan dat de soepele samenwerking zelfs zijn verwachtingen overtrof, vooral gezien eerdere moeilijkheden bij het vinden van geschikte ontwikkelaars. “De geleverde professionals toonden niet alleen expertise, maar ook enthousiasme voor het project”.

Daarnaast benoemt Ronald de op maat gemaakte dienstverlening, de kosteneffectiviteit en de laagdrempeligheid als grote plussen van 3Bird. Dat hij in het Nederlands over zijn behoeften kon sparren, heeft hij als erg prettig ervaren.

“Ik kan 3 Bird bij iedereen van harte aanraden. Zeker gezien de kosten is het absoluut niet “eng” om remote developers op deze manier in te zetten”.

background-map