Vragen? Neem contact op:

075-7993038 contact@3bird.nl
background-map

Over ons

Succesvolle en op maat gemaakte software oplossingen. Dat is waar we voor staan. Zodat jij met een gerust hart je development taken kan uitbesteden. Lees hier wie wij zijn.

Onder de vleugels van 3Bird

Het beste nest voor IT-talent!

Heb je de inzet van de beste IT experts nodig om je plannen te realiseren? Wil je in kunnen spelen op veranderingen en ben je op zoek naar flexibiliteit? Wij begrijpen dat.

Ons bedrijf is opgericht door Nederlandse programmeurs. We weten dus wat er nodig is om een project tot een succes te maken. Tijdens de oprichting van onze eerste start-up, raakten we bekend met de voordelen van een remote en internationaal ontwikkelteam. Een wereldwijde talentenpool geeft toegang tot een breed scala aan expertises, verlaagt kosten en leidt tot innovatieve oplossingen.

IT-talent vind je niet alleen binnen de landsgrenzen. Sinds 2010 werken wij samen met gedreven en ambitieuze IT’ers in Nepal. We hebben de beschikking over 30 programmeurs in verschillende programmeertalen en van verschillende ervaringslevels. Er is dus altijd een geschikte remote ontwikkelaar te vinden voor jouw klus. Voor software development uitbesteden ben je bij ons aan het juiste adres.

Zo eenvoudig kan het zijn

Plan een afspraak in

Elkaar een beetje leren kennen. Het verzamelen van essentiële informatie, het verkennen van je wensen en doelstellingen en het leggen van de basis van onze samenwerking.

Plan van aanpak

Het opstellen van een gedetailleerd stappenplan waarin doelstellingen, mijlpalen, tijdlijnen en benodigde middelen worden beschreven.

Selecteren van het team

Uit onze brede talentenpool kiezen we samen met jou het meest geschikte talent voor jouw project.

Duurzame samenwerking

Klaar voor de start... af! Het project begint en terwijl we de voortgang bewaken, stemmen we ook continu af met jou. Zo behalen we de resultaten die we allemaal voor ogen hebben.

Oprichter & CTO

Oscar Bout

Met meer dan 15 jaar ervaring in development en met meerdere startups op zijn naam, is Oscar als geen ander in staat om jouw organisatie te begeleiden bij het outsourcen van je IT project.

background-map