Vragen? Neem contact op:

075-7993038 contact@3bird.nl
background-map

Over ons

Succesvolle en op maat gemaakte software oplossingen. Dat is waar we voor staan. Zodat jij met een gerust hart je development taken kan uitbesteden. Lees hier wie wij zijn.

Onder de vleugels van 3Bird

Het beste nest voor IT-talent!

Heb je de inzet van de beste IT experts nodig om je plannen te realiseren? Wil je in kunnen spelen op veranderingen en ben je op zoek naar flexibiliteit? Wij begrijpen dat.

Ons bedrijf is opgericht door Nederlandse programmeurs. We weten dus wat er nodig is om een project tot een succes te maken. We weten ook dat je IT-talent niet alleen binnen de landsgrenzen vindt. Sinds 2010 werken wij samen met gedreven en ambitieuze IT’ers in Nepal. We hebben de beschikking over 30 programmeurs in verschillende programmeertalen en van verschillende ervaringslevels. Er is dus altijd een geschikte remote ontwikkelaar te vinden voor jouw klus. Voor software development uitbesteden ben je bij ons aan het juiste adres.

Zo eenvoudig kan het zijn

Plan een afspraak in

Elkaar een beetje leren kennen. Het verzamelen van essentiële informatie, het verkennen van je wensen en doelstellingen en het leggen van de basis van onze samenwerking.

Plan van aanpak

Het opstellen van een gedetailleerd stappenplan waarin doelstellingen, mijlpalen, tijdlijnen en benodigde middelen worden beschreven.

Selecteren van het team

Uit onze brede talentenpool kiezen we samen met jou het meest geschikte talent voor jouw project.

Duurzame samenwerking

Klaar voor de start... af! Het project begint en terwijl we de voortgang bewaken, stemmen we ook continu af met jou. Zo behalen we de resultaten die we allemaal voor ogen hebben.

Oprichter & CTO

Oscar Bout

Oscar is de oprichter van 3Bird en is al 25 jaar actief in de ICT. Met 15 jaar ervaring in development en de oprichting van meerdere start-ups, heeft Oscar laten zien vernieuwend en technisch zeer sterk te zijn. Al vroeg raakte Oscar bekend met de voordelen van remote en internationale ontwikkelteams. Hij ervaarde dat een wereldwijde talentenpool toegang geeft tot een breed scala aan expertises, kosten verlaagt en tot innovatieve oplossingen leidt. En dit is precies waar Oscar voor staat met 3Bird. Oscar kan jouw organisatie als geen ander begeleiden bij het outsourcen van je IT project.

background-map